forum Działdowo Skateboard Team
Ciekawi mnie ile jest odmian tej gry w skate'a. Wiem, że można dykotwać po kolei albo aż komuś nie wyjdzie, to już 2 rodzaje. Ostatnio z Tom'em graliśmy i tam tricki były ustalone po kolei się robiło: ollie, fakie ollie, pop shove-it, fakie shove-it itd. Opiszcie mi zasady paru, kiedy się nie zalicza trick'u, kolejność w tym trzecim i takie tam. Z góry dzięki.
1.Na zmiane każdy gracz
2.Tak jak graliśmy kiedyś czyli (ollie,fakie,pop shove-it,fakie pop shove-it itd.)
3.Gracz dyktuje tak długo aż do skuchy w tedy zaczyna nastepny.
Więcej nie znam ale można też grać w skate na przeszkodach tak jak ostatnio z Tomem na rurce.
No to Dejwidzie napisałeś to po prostu pięknie! Włącz myślunek <lol2>:
Tekla napisał:
Wiem, że można dykotwać po kolei
Dejw napisał:
1.Na zmiane każdy gracz
Tak przecież zawsze gramy :F
Tekla napisał:
Ostatnio z Tom'em graliśmy i tam tricki były ustalone po kolei
Dejw napisał:
2.Tak jak graliśmy kiedyś czyli (ollie,fakie,pop shove-it,fakie pop shove-it itd.)
Chciałbym, żeby mi ktoś napisał tę kolejność od ollie aż po hardflip'a.
Tekla napisał:
albo aż komuś nie wyjdzie
Dejw napisał:
3.Gracz dyktuje tak długo aż do skuchy
w tedy zaczyna nastepny.
Tak też często gramy...
Dejw napisał:
Więcej nie znam ale można też grać w skate na przeszkodach tak jak ostatnio z Tomem na rurce.
Tego to już nie wiedziałem (apropo rurki, to trzeba umieć trochę ponad 5 tricków, żeby przynajmniej pokazać).
Napiszcie mi więcej tych rodzajów jak możecie, jak znajdziecie, jak się dowiecie bo mi się to wkręca... i niech ktoś mi chociaż pomoże dokończyć tę kolejność pisać tricków, chociaż kawałek, bo tyle robię: (bez pisania, że później fakie, po prostu -)ollie, pop, shove-it, fron, back, kick, heel.... i co dalej?
Ostatnio edytowany przez Tekla (2007-05-30 21:22:06)
typje napisałem to co znam [ollie,fakie,pop shove-it,fakie shove-it,shove-it,fakie pop shove-it,fs,fakie bs,bs,fakie fs,kickflip,fakie kickflip,heel flip, fakie heel flip, v-kick, fakie v-kick,v-heel, fakie v-heel,bs flip,fakie fs flip, fs flip,fakie bs flip,bs heel,fakie fs heel,fs heel,fakie bs heel,360flip,fakie 360 flip, hardflip, fakie hardflip...
No i o to trybiło! :] Dzięki wielkie, jakbyście jeszcze jakąś odmianę znaleźli to piszcie.
P.S. w THPS'ach była gra w konia 'HORSE' kto zrobi gorsze tricki ten dostaje literkę =]